Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: malkiqbuda
Категория: Други
Прочетен: 86131
Постинги: 27
Коментари: 53
Гласове: 451
Постинг
05.01.2009 14:05 - Престъпността
Автор: malkiqbuda Категория: Други   
Прочетен: 797 Коментари: 0 Гласове:
0



Престъпността

Ужас! Сега всеки ден, всеки час на всякъде има матерял за крадене! България може да не е страната с най – голяма престъпност в целия свят, но определено е на едно от водещите места в Европа. Престъпността е и може би най- голямото българско изобретения. В тази област имаме такива заслужени майстори на спорта, че много страни с право ще ни завидят. До толкова някой българи са специализирали в това изкуство, че славата сигурно ни се носи в космоса, от марсианците социалисти, които дойдоха на официална визита при премиера Станишев и на които ние официално откраднахме летящата чиния. Тя вече е за скрап, драги братя червени, а не зелени марсианци. Топят се заедно със обкова от паметника на Шипка и още няколко паметника. Хубава сплав е, не разбирайте погрешно. Сигурно ще послужи за нещо далеч по – полезно.

Сега марсианците стоят и ни се чудят

В това занимание явно сме по- по – най – в цяла Европа и още по – далече. Може да се похвалим, че изнасяме квалифицирана работна ръка за много страни. Проститутки и джепчии за Белгия и Холандия. Контрабандата върви с пълна сила за Англия, а ако не бяха Косово и Албания сигурно щеше да бъдем и нарко бастиона на Балканите и Европа. Крадци на коли имаме в Испания, които са монополизирали пазара, че чак колата на Бекам незабелязано изчезна. Инкубатори, готови да раждат, пращаме редовно в Гърция. Даваш 5000 евро и си имаш дете, вярно, малко по – черно от обикновеното, но те гърците и без това са си с един номер боя по- черни, така че проблема е решен от всякъде. Къде заслужено, къде не, но в Европа асоциацията за българин е крадец и разбойник.

Асоциацията на лицензираните крадци

Благодарения на нея, хората познават и знаят къде и коя е България. Иначе казано, една малка страна, на която едни хора, които не ни разбират спряха 220 млн. евро по едни мижави евро фондове. Страна, която има проблеми с корупцията и организираната престъпност. Страна, в която съдебната система не работи. Страна, в която стават по няколко показни убийства на година, от които са разкрити 0. В Европа сме, ама все не сме до там. Ако Европа беше Ориента, сигурно щеше да сме на върха на славата си. Ориент Експрес мина и през България, обаче май пак изпуснахме влака.

За всички българи, които все пак избраха да не крадат и бъдат честни, можем само да се поклоним. Някой ден Ориент Експрес ще ни откара и нас в Европа, когато всичко, което има за крадене и рушене, отдавна изчезне и не остане нищо за лапкане на тая, иначе хубава земя. Честни българи много и май това им е проблема.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Архив